Inilah Basic Forex untuk orang Noob (FxPro – Review)

Kalau korang nak try trading boleh pakai FXpro sebab spread dia nipis + takde komisyen (klik link) So guys …

πŸ”₯1

Get Free Job Alerts in Your Email – Subscribe Now

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new jobs by email.

Join 767 other subscribers

36 Comments

  • @afhamyusof

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Kalau korang nak try trading boleh pakai FXpro sebab spread dia nipis + takde komisyen (klik link)

    http://surl.li/bqdjw

  • @wanhaziq2584

    February 13, 2024 - 5:15 am

    salam bang sory nk ckp forex ni haram n harap jgnla buat lg.

  • @maxjimmypasaribu6832

    February 13, 2024 - 5:15 am

    ajaran terbaik Bang, basic forex pun sangat penting sedikit sekali youtuber bahas benda ini

  • @bangmax_ryu

    February 13, 2024 - 5:15 am

    terimakasih Bang sudah kongsikan basic forex untuk saya ajaran ini sangat bermanfaat

  • @kimuraboyz

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Saye ade dihubungi sorg broker fxpro, katenye..die boleh bantu tp untung nnt dikira secara 30/70…hurmm

  • @interactiondesign8mojo601

    February 13, 2024 - 5:15 am

    tutorial makan duit haram

  • @maxjpzero

    February 13, 2024 - 5:15 am

    terbaik Bang Usup, kasih review Broker AMarkets Bang, saya trade dekat sini 3 tahun

  • @Hurbertemus-py2jg

    February 13, 2024 - 5:15 am

    terima kasih, senang mau d faham

  • @rafieazimal

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Saya baru nak belajar . Explanation tuan mudah saya memahami . Thank you

  • @afiqakif-sy2sw

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Berapa limit umur

  • @lalaughee666

    February 13, 2024 - 5:15 am

    ajar aku please, aku tengah susah sangat sekarang hm

  • @cheemsburger6117

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Masalah trading sekarang ni just nk cari broker yg function. Deposit je terus broker lari/senyap, asyik duk kena kencing je πŸ’€

  • @wuringinsungsang

    February 13, 2024 - 5:15 am

    aw, terasa saya betul betul noob setelah lihat video ini Bang

  • @kembulselawi

    February 13, 2024 - 5:15 am

    terimakasih Bang,belajar basic ini membuat saya menjadi lebih faham dan mengerti soalan forex dan markets

  • @dolmarzimie

    February 13, 2024 - 5:15 am

    ada banyak sangat Broker bagus saat ini mulai berbisness dekat Negara Malaysia, saya pun trade dekat Broker luar, saya pakai Broker AMarkets sangat profesional dan senang trade dekat Broker ini

  • @BaseeraEngineeringSdnBhd

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Bagaimana nk widrawal dri wallet fxro ke Accout bank. Tq bro

  • @mohdhazminbinbujang8519

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Bila akan dapat keuntungan tu lepas dah deposit duit?

  • @apizjee

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Sy bru jee join dlm shari ocxftafx tpi modal paling rendah 400..kita kne hanye tggu saja ad yg broker yg tolong kita treding slama 5 jam..lps 5 jam tu dye bgthu kita brapa kita dpt untung..kita yg bank in duet dorg yg treding kn untuk kita betoi ke tu bro

  • @apizjee

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Assalamualaikum nk tanye bole x

  • @nizamyusop7157

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Jgn sebut main!( Pantang dlm forex n share) ckp berdangang @ trading n trade). 😊

  • @apartnerfx

    February 13, 2024 - 5:15 am

    terimakasih Tuan, ajaran ini sangat besar maknanya bagi saya untuk membangun sejarah trading yang lebih baik dan profitable

  • @mohtarsamad5885

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Nest

  • @gamingleevincent3711

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Saya umur 15 tahun sekarang…abang rasa sesuai ker umur saya untuk belajar berdangang saham,forex n etc?

  • @adibfausi5144

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Halal ke haram benda ni?

  • @GrilledChickenRamyun

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Salam dari Brunei

  • @user-tp3lu5du8s

    February 13, 2024 - 5:15 am

    adik sy telah daftar fxpro tapi sy cuba beberapa kali untuk download MT$ tak jadi akhirnya saya nal batalkan akaun dlm itu ada RM1k , cara nak batalkan mcm mana

  • @zulkifliibudanayah3038

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Assalamualaikum bang, kenapa saya punya FxPro tak boleh nk daftar

  • @adamlouis5118

    February 13, 2024 - 5:15 am

    this is so cool man, thank you for sharing the knowledge with us

  • @charleneaira3996

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Your analysis of different investment options and their potential returns is so helpful. It's great to see all the options laid out in one place.

  • @Qynxie

    February 13, 2024 - 5:15 am

    forex haram la

  • @junaidahkkkkkk

    February 13, 2024 - 5:15 am

    First kene 18 keatas ?

  • @I_Am_PO3

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Nak tanya bang
    Mitrade kat malaysia ni ilegal ke resmi bg?

  • @hanz2621

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Da try tiba2 jak dya block baru hold 2 3kali😌

  • @DEZZENY64

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Lepas tengok video abang saya terus dapat 50 sen dari mr breadπŸ’―

  • @dailystickmanarts6816

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Forex haram lah

  • @adamlouis5118

    February 13, 2024 - 5:15 am

    Noob takpe boleh belajar janji trade kat platform yang betul macam AMarkets

Leave a Reply