Step Pertama 'Paling Penting' Sebelum Mula Trade Forex

Playlist SIRI BELAJAR FOREX PERCUMA : Dapatkan Buku Mula Trade Forex …

πŸ”₯1

Get Free Job Alerts in Your Email – Subscribe Now

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new jobs by email.

Join 767 other subscribers

30 Comments

  • @moshed

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Boleh mula dengan dapatkan FREE $5 Modal Trade di Saracen Markets, klik sini – https://moshed.com/free5usd

  • @roslanaziz5911

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Bang buku tu habis stock la bang😒

  • @I_Boy0012

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Terima kasih bang πŸ’―

  • @faidila2135

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    11:49 11:49

  • @KarimEdward

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Pelaburan adalah kunci kepada kebebasan kewangan dan penjanaan kekayaan, saya gembira saya mendapat kripto apabila saya melakukannya kerana ia menjadi titik perubahan bagi saya dari segi kewangan, merupakan keputusan terbaik saya setakat ini.

  • @malaysport

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Alhamdulillah main ni satu hari 100 usd

  • @xtrader_pro

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    terimakasih Bang, satu nasihat yang baik, saya terima untuk saya terapkan

  • @rafieazimal

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Harini baru nak belajar main trade

  • @firdausothman8869

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Nak belajar

  • @zuhairishafei3896

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    bang nak belajar forex boleh

  • @akhmasamsudin8784

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Sesaje layari. Akhirnya nk tgok minat ke tak

  • @mohamadnoorhasirul4063

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Assalamualaikum abg moshed saya trying sgt untk blajr Dan ingn sedaya upaya mnambah pndptan sampingan dgn brmain forex…abg moshed tlong doakn agar kami mudah fhm fh brjya memahami Dan brjaya mngurangkn beban kewangn dgn brjaya sedkit sbyk keutungan pun Alhamdulillah.jd abg moshed doakn kjayaan kami ye yg ingn brkecimpungπŸ˜€πŸ€²πŸ€²πŸ€²

  • @rifatmaulana8

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    terimakasih ilmunya mas

  • @farahirwayu99

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    mana nk belajar forex dari zero ye? saya sedia untuk untung rugi

  • @MR_GSR

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…

    Dgn modal usd10 nk try kmbgkn dgn ilmu bos.

  • @zechristzechariah4288

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Hi Moshed.. thanks untuk guide ni.. saya baru nak mula..

  • @tasritahir5013

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Salam bang..ni 1st time sy tgk video berkenaan forex..terima kasih ajar ilmu πŸ™

  • @basanbagus9733

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Mending pkv bang, gw mnang 72 jt pke k0de server.
    Udah gw shre di ytube bang k0de nya.

  • @suhaimiputrasuhaimiputra1201

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Ya betul tuan..

    Rasa panah dulu..

    Rasa tak puas hati dulu.

    Hehe

  • @user-gx2sz1um6o

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Forex ni MCM saham je,ada modal boleh jalan x ada modal x pyh.

  • @philipakim834

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Ada bukti la 100 USD naik 2k usd

  • @LKH465

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    How much you get salary per month minimum?

  • @fyez89

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Nak tanya buku yang dijual tu masih ade stok ke?

  • @wandipppmm9251

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Bang tele tred mohd faizal bahkri tu awk ke?

  • @lozerack951

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Untuk suka suka

  • @fenfendy1367

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Di manakah saya ingin dapatkan buku panduan mengenai forex..???
    Ade link x…???

  • @pendekar_lou

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    sangat bermanfaat penjelasan Sifu Moshed. Trader berjaya , Trader Amarkets

  • @jej3592

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    16/06/23 baru nak downlod Apps tuπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜….

  • @muhammadazwan8343

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Bang sy nak tengok playlist step belajar forex percuma tapi x boleh kenapa ye..

  • @airil_official6714

    February 9, 2024 - 8:16 pm

    Bagus senang fahamπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Comments are closed.